Over Antonius Zorggroep

Samen werken aan de best mogelijke zorg voor de patiënt en cliënt, dat is waar we bij de Antonius Zorggroep voor staan. Het organiseren van betrokken en kwalitatief goede zorg, thuis en in het ziekenhuis, is onze drijfveer. Onze medewerkers maken hierin het verschil.

Wat wij bieden

De Antonius Zorggroep onderscheidt zich door zowel ziekenhuiszorg als thuiszorg te bieden. Dit maakt dat wij een breed pakket aan zorg bieden, waarbij de verschillende vormen van zorg naadloos op elkaar aansluiten.
De kleinschaligheid, de korte lijnen en de persoonlijke benadering, maken dat de Antonius Zorggroep een prettige omgeving is om te werken. Onze professionals zijn vooruitstrevend en werken er iedere dag aan om de zorg beter en veiliger te maken. Wij vinden het dan ook van belang om te investeren in vakmanschap, persoonlijke ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid voor onze betrokken en bevlogen collega’s.

Kwaliteit en veiligheid

Kwaliteit en veiligheid staan hoog bij ons in het vaandel. De Antonius Zorggroep is als gehele organisatie NIAZ geaccrediteerd. Innovatie en optimalisatie staan binnen onze zorggroep centraal. Zo is er een intern auditteam samengesteld dat bestaat uit een enthousiaste groep uit alle onderdelen van de organisatie, die de kwaliteit van zorg onderzoeken, verbeteren en waarborgen. Tevens is er een digitaal kwaliteitspaspoort ontwikkeld, waarin de deskundigheid en bekwaamheid van de medewerkers geborgd kan worden.

Waardering

De Antonius Zorggroep hecht veel waarde aan de feedback van patiënten van het ziekenhuis en de cliënten in de thuiszorg. Landelijk gezien scoren we dan ook hoog als het gaat om gastvrijheid en tevredenheid van patiënten en cliënten. Ons ziekenhuis wordt gewaardeerd met een 8,6 en onze thuiszorg met een 8,7!

Meer vacatures binnen de Antonius Zorggroep

Wat maakt werken bij Thuiszorg Zuidwest Friesland en het Antonius Ziekenhuis nu zo boeiend? Er zijn korte lijnen tussen de professionals in het ziekenhuis en in de thuiszorg. Hier hebben we nog persoonlijk contact met onze klant en zijn onze organisaties toegankelijk voor iedereen. Als grootste werkgever in onze regio, werken we natuurlijk nauw samen met andere organisaties om ons heen. Dit alles biedt een mooie plek om te werken en jezelf te blijven ontwikkelen.

Onze andere vacatures vind je hier

Antonius Ziekenhuis Sneek

We zijn sterk in de zogeheten beschikbaarheidsfuncties, zoals de spoedeisende hulp, intensive care en verloskunde. Maar ook alle andere specialismen hebben hun sporen verdiend in hun vakgebied.

Onze kracht zit in de betrokken zorg die onze medewerkers leveren. In Sneek, Emmeloord en Lemmer, en in nauwe samenwerking met onze thuiszorgcollega's, huisartsen in het zuidwesten van Friesland en uit de Noordoostpolder en andere zorgverleners.

Antonius Ziekenhuis Sneek
Bolswarderbaan 1
8601 ZK Sneek
Telefoon: 0515 - 48 88 88

https://www.mijnantonius.nl/